true
true
true
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: طی امسال میزان خسارت دامی، باغی، زراعی دیم و آبی در استان بر اثر بلایایی طبیعی یک میلیون 510 هزار و 467 ریال وارد شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف رک» خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در گفتگو با درناسسی در خصوص میزان خسارت بلایای طبیعی در استان اظهار داشت: همه ساله از طریق بلایای طبیعی خسارات قابلتوجهی به بخش کشاورزی استان وارد میشود که در این راستا مشارکت بهرهبرداران بخش کشاورزی، آموزش و آگاهسازی کشاورزان در جهت مقابله و نیز کاهش حجم خسارات وارده به این بخش ضروری است.
وی ادامه داد: پرداخت خسارت باد و طوفان از تعهدات بیمه است و در صورت خسارت از طرف صندوق بیمه محصولات کشاورزی بهشرط بیمهکردن شخص، غرامت پرداخت خواهد شد.
شهبازی عنوان کرد: خشکسالی اخیر در کشور خسارت سنگینی به بخش کشاورزی کشور وارد کرده است و بهمنظور کاهش خسارتهای ناشی از خشکسالی و حفاظت از منابع آبی کشور، وزارت جهاد کشاورزی اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجانغربی تصریح کرد: از جمله اقدامات میتوان به توسعه زراعت دیم، تغییر الگوی کشت، توسعه فناوریهای آبیاری قطرهای و تحتفشار، تقویت ذخایر استراتژیک نهادههای دامی، تأمین آب و علوفه موردنیاز دام عشایر، احداث زیرساختهای انتقال آب و تعمیر و نوسازی قنوات و چشمهسارها اشاره کرد.
وی یادآورشدن: همچنین صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز موظف است در صورت وقوع خسارت ناشی از باد و طوفان به محصولات بیمه شده، غرامت متناسب با شرایط بیمهنامه به کشاورزان پرداخت کند. در مواردی که خسارت خارج از تعهدات بیمه باشد، مدیریت بحران کشور نیز مسئولیت تأمین اعتبار و پرداخت غرامت را بر عهده دارد.
شهبازی عنوان کرد: میزان خسارت دامی، باغی، زراعی دیم و آبی در استان آذربایجانغربی طی امسال یک میلیون ۵۱۰ هزار و ۴۶۷ ریال وارد شده است.
وی یادآور شد: میزان خسارت خشکسالی در سال زراعی گذشته در اراضی زراعی دیم و آبی شامل گندم و مابقی محصولات کشاورزی در حدود یک میلیون و ۳۰ هزار و ۴۸۰ ریال بوده است.
خاطرنشان میشود بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی، میزان خسارت ناشی از خشکسالی به تولیدات زراعی، باغی، دامی و آبزیپروری در ۳۰ استان کشور، بیش از ۱۵۱ هزار میلیارد ریال برآورد شده است. این در حالی است که میزان بارندگی در سال زراعی جاری نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۴۱ درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد کاهش داشته است. برخی از مناطق کشور نیز با خشکسالی بسیار شدید مواجه شدهاند که اثرات زیستمحیطی و اجتماعی آن قابلانکار نیست.
لینک کوتاه مطلب : https://dornasasi.ir/?p=14946
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true