true
true
true
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: علاوه بر نظارت بر واحدهای تولید و عرضه زولبیا و بامیه، نظارت بر واحدهای خدماتی و غذایی نیز در ایام رمضان تشدید می شود.
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری ارومtv، ریختهگر در گفتوگو با خبرنگاران در بازدید از واحدهای عرضه زولبیا و بامیه با اشاره به این که طرح تشدید نظارت بر این مراکز از اول ماه مبارک رمضان آغاز شده است گفت: علاوه بر این طرح طرح تشدید نظارت بر واحدهای مختلف خدماتی و غذایی نوروزی نیز از ۲۴ اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ۳۵۱ بازرس بهداشتی در قالب ۹۱ گروه بازرسی برای بازرسیهای بهداشتی در طول ماه مبارک رمضان و ایام نوروز فعالیتهای مستمر خود را انجام میدهند.
وی با بیان این که ۲۷ هزار و ۱۳۲ مورد بازرسی در طول ۱۱ روز گذشته انجام شده که ۲۵۳ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند و ۳۳ مورد پلمپ شدهاند خاطرنشان کرد: در طول این مدت ۲۸ تن مواد غذایی فاسد امحا و بیش از ۲۰ هزار مورد سنجش پرتابل مواد غذایی از لحاظ رعایت مواد بهداشتی اتفاق افتاده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تصریح کرد: هم استانیها در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی میتوانند مراتب گزارشهای خود را با تماس از طریق سامانه ۱۹۰ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اعلام کنند.
گفتنی است، زولبیا، بامیه و گوش فیل از جمله شیرینیهایی هستند که در ماه مبارک رمضان مورد استفاده مردم قرار می گیرند
لینک کوتاه مطلب : https://dornasasi.ir/?p=12605
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true