شما اینجا هستید

    اجتماعی » تشدید نظارت دامپزشکی بر تولید گوشت مرغ مرغوب

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی از تشدید نظارت دامپزشکی بر تولید گوشت مرغ مرغوب در استان خبر داد.

سید امید خلیل‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «درناسسی» بر افزایش نظارت‌های بهداشتی و تضمین کیفیت گوشت مرغ تولیدی در استان آذربایجان غربی تاکید کرد و گفت: سازمان دامپزشکی نظارت خود را از مزارع پرورش تا مراکز عرضه به شکل جدی تشدید کرده تا مصرف‌کنندگان با اطمینان کامل از سلامت و بهداشت این محصول خریداری کنند.

وی همچنین ضمن تقدیر از تلاش‌های کارکنان دامپزشکی، تاکید کرد: گوشت مرغ عرضه شده در مراکز مجاز تحت کنترل‌های بهداشتی و شرعی سازمان قرار دارد و عاری از هرگونه عوامل بیماری‌زا است.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی از  مردم خواست که تنها از مراکز معتبر خرید کنند و به شایعات غیرموثق توجه نکنند.

وی افزود: همکاری همه بخش‌ها از جمله تولیدکنندگان، کشتارگاه‌ها، مراکز توزیع و فروش و همچنین مصرف‌کنندگان، برای تحقق اهداف بهداشتی و ارتقای کیفیت محصولات ضروری است.

خلیل‌زاده ادامه داد: سازمان دامپزشکی با برنامه‌ریزی‌های دقیق و نظارت‌های مستمر، به‌دنبال توسعه پایدار صنعت طیور و ایجاد اطمینان خاطر برای مردم در زمینه سلامت غذایی است و از هیچ تلاشی برای مقابله با تخلفات بهداشتی و ارتقای استانداردهای تولید کوتاهی نخواهد کرد.

وی یادآور شد: در سال جاری، با تشدید بازرسی‌ها و همکاری مستمر با تولیدکنندگان و واحدهای عرضه، میزان بیماری‌ها و مشکلات بهداشتی در صنعت مرغداری استان به شکل چشمگیری کاهش یافته است و روند تولید گوشت مرغ با کیفیت روز به روز بهبود می‌یابد.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: مردم نیز به‌ منظور حفظ سلامت خود و خانواده‌هایشان تنها از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به سامانه‌های مربوطه گزارش دهند تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.

انتهای خبر/ و

لینک کوتاه مطلب : https://dornasasi.ir/?p=17413

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد