شما اینجا هستید

    آرشیو » برداشت بیش از ۲۹هزار تن زردآلو از باغات آذربایجان غربی

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۹ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

به گزارش پایگاه خبری اروم tv، علی دیانتی اظهار داشت: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در استان به‌صورت تازه‌خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به‌صورت خشکبار استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگرآباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکرپاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغ‌های آذربایجان غربی است.
دیانتی با بیان اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، خوی، سلماس، ماکو و شاهین‌دژ تولید می‌شود.

دیانتی ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزار تن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر می‌گیرد، به‌عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب می‌شود.

همچنین وی بیان کرد: بخشی از محصول نیز به‌صورت تازه‌خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشورهای همسایه صادر می‌شود.
زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده‌نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره موردتوجه خریداران است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه مطلب : https://dornasasi.ir/?p=14086

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد