true
true
true
استاندار آذربایجانغربی گفت: ۶ ایستگاه پمپاژ آب سد سیلوه در آیندهای نزدیک افتتاح میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درناسسی محمدصادق معتمدیان عصر امروز در حاشیه بازدید از شبکه آبیاری جلدیان و سروکانی و در جمع خبرنگاران اظهارکرد: وزارت نیرو اعتبارات خوبی برای تکمیل پروژههای مرتبط با شبکه آبیاری و زهکشی سد سیلوه اختصاص داده که ۱۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه و پیرانشهر را از سیستم مکانیزه آبیاری بهرهمند خواهد کرد.
وی همچنین با بیان اینکه ۶ ایستگاه پمپاژ شبکه جلدیان و سروکانی تکمیل و در آیندهای نزدیک افتتاح میشود، خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از این ۶ ایستگاه، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه از سیستمهای نوین آبیاری بهرهمند خواهد شد.
استاندار آذربایجان غربی به سرمایهگذاری ۳ هزار میلیاردتومانی برای پروژه شبکه آبیاری سد سیلوه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با اهتمام وزارت نیرو و دستگاههای متولی، بهزودی شاهد افتتاح فازهای بعدی این پروژه که نقش مهمی در احیای دریاچه ارومیه دارد، خواهیم بود.
معتمدیان در پایان با اشاره به اثرات مثبت این پروژه در بهبود راندمان مصرف آب و ارتقای شاخصهای کشاورزی، افزود: با بهرهبرداری از این شبکه، زمینه اشتغال برای ۶۵۰ نفر بهصورت مستقیم و ۲ هزار و ۴۱۳ نفر بهصورت غیرمستقیم فراهم میشود.
وی ادامه داد: ۳ هزار میلیارد تومان برای پروژه شبکه آبیاری سد سیلوه سرمایهگذاری شده است.
۸۷ درصد از پروژه احداث کانال بادینآباد تکمیل شده است
معتمدیان در حاشیه بازدید از کانال بادینآباد و در گفتگو با خبرنگاران افزود: احداث کانال بادینآباد، بهعنوان یکی از پروژههای مهم احیای دریاچه ارومیه، طی سالهای گذشته آغاز و در دولت سیزدهم با شتاب بیشتری در حال تکمیل است.
وی همچنین با بیان اینکه ۸۷ درصد این پروژه با اختصاص منابع پیشبینی شده به اتمام رسیده، خاطرنشان کرد: از ۴ هزار و ۵۰۰ متر کانال بادینآباد، ۴ هزار و ۱۰۰ متر احداث و ۴۰۰ متر باقیمانده که با برنامهریزی انجام شده، حداکثر تا دو ماه آینده به اتمام میرسد.
استاندار آذربایجان غربی بهرهبرداری از پروژه، کانال بادینآباد را بخشی از فاز دوم انتقال آب مازاد منطقه عنوان کرده و افزود: با تکمیل کانال بادین آباد، امکان انتقال ۱۸۰ میلیون مترمکعب آب به کانی سیب فراهم شده و از طریق تونل احداثی در سال ۱۴۰۱ نیز آب به دریاچه ارومیه منتقل خواهد شد.
معتمدیان در پایان با بیان اینکه اتفاقات خوبی در حوزه سختافزاری احیای دریاچه ارومیه انجام شده، اضافه کرد: تمرکز کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در این مرحله بر روی حوزه نرمافزاری و مدیریت منابع آبی است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه مطلب : https://dornasasi.ir/?p=15854
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true